Ο Όμιλος Adecco υλοποιεί για ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμα CEO for One Month.

Και φέτος, το πρόγραμμα CEO for One Month θα δώσει την ευκαιρία σε 47 φιλόδοξους υποψηφίους σε όλον τον κόσμο να λάβουν εμπειρία εργασίας δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους. Στην Ελλάδα, ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεχθεί θα εργαστεί δίπλα στον Δ/ντα Σύμβουλο του Ομίλου Adecco στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου του 2019.

Ένας από αυτούς θα επιλεχθεί για να εργαστεί στη συνέχεια υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze. Το πρόγραμμα υποστηρίζει ταλαντούχους νέους να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές μέσω υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στον χώρο εργασίας.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα CEO for One Month 2019 ξεκίνησε στις 5 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 19 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα CEO for One Month δίνει την ευκαιρία σε έναν ταλαντούχο υποψήφιο, σε κάθε χώρα όπου υλοποιείται, να δει πώς είναι να ηγείται μιας εταιρείας, μαθαίνοντας στο πλευρό της διοίκησης ενός παγκόσμιου οργανισμού.

Περισσότεροι από 1.500 υποψήφιοι, έκαναν το 2018 αίτηση στην Ελλάδα για τη θέση CEO for One Month, ενώ παγκοσμίως οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 200.000.

Ο Όμιλος Adecco Ελλάδας, μετά από μακρά διαδικασία αξιολόγησης όλων των αιτήσων, επέλεξε τον υποψήφιο που ανέλαβε τον ρόλο του CEO for One Month 2018 στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Ασπρούλης αναδείχθηκε ανάμεσα σε πολύ αξιόλογους υποψηφίους, μετά από ένα απαιτητικό Κέντρο Αξιολόγησης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2018. Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων συμπεριελάμβανε πολλά στάδια, ανάμεσα στα οποία ήταν τα τεστ αξιολόγησης γνώσεων, οι τηλεφωνικές και προσωπικές συμπεριφορικού τύπου συνεντεύξεις και το τελικό Κέντρο Αξιολόγησης. Οι προκλήσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι 4 επικρατέστεροι υποψήφιοι για τον ρόλο του CEO for One Month στο Κέντρο Αξιολόγησης είχαν να κάνουν με το να ανταποκριθούν επιτυχώς σε ενδιαφέροντα case studies και role plays, που σχετίζονταν με τον χώρο της εργασίας, αλλά και να συνεργαστούν αποτελεσματικά σαν ομάδα για να επιτύχουν κοινούς στόχους. Στο τέλος της ημέρας, πραγματοποιήθηκαν προσωπικές συνεντεύξεις με τον Κωνσταντίνο Μυλωνά, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Ασπρούλης εργάστηκε για έναν μήνα (μέσα Ιουνίου με μέσα Ιουλίου) δίπλα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου στην Ελλάδα, κύριο Κωνσταντίνο Μυλωνά, ενώ πλέον εργάζεται σαν ασκούμενος στο τμήμα Public Affairs στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Παγκοσμίως, στη Ζυρίχη.

Φέτος, συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 2,000 αιτήσεις. Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι ξεκίνησαν ήδη τη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του CEO for One Month του Ομίλου Adecco Ελλάδας για το 2019.

*Από τους 47 *CEOs for One Month των χωρών επιλέγεται ο Global CEO for One Month, ο οποίος/ η οποία εργάζεται στη συνέχεια για ένα μήνα υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze (τον Οκτώβριο).

CEO for One Month 2018, Adecco Group Greece

Δείτε το video με την επιλογή του CEO for One Month 2018 του Ομίλου Adecco Ελλάδας