Το “Experience Work Day” είναι μέρος του προγράμματος CEO for One Month. Σκοπός του προγράμματος είναι να διευκολύνει τους νέους κατά την μετάβαση από τις σπουδές στην αγορά εργασίας και να βελτιώσει την απασχολησιμότητά τους.

Experience Work Day 2021

Το Experience Work Day ξεκίνησε το 2013, ως μέρος του Προγράμματος CEO for One Month, με στόχο να συνεισφέρει στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων και του χάσματος δεξιοτήτων, βελτιώνοντας την απασχολησιμότητα των νέων υποψηφίων και βοηθώντας τους με τα κατάλληλα εφόδια να προετοιμαστούν καλύτερα για τον κόσμο της εργασίας.

Ο Όμιλος Adecco σε όλες σχεδόν τις χώρες όπου έχει παρουσία, αφιερώνει την ημέρα αυτή σε ταλαντούχους νέους που – υπό κανονικές συνθήκες – υποδέχεται στα γραφεία του και τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ημέρα εργασίας δίπλα σε στελέχη που το αντικείμενο εργασίας τους τους ενδιαφέρει μελλοντικά να το ακολουθήσουν και οι ίδιοι. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν workshops και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη μελλοντική επαγγελματική τους πορεία.

Προσαρμοζόμενοι στην ανάγκη κοινωνικής αποστασιοποίησης, διαμορφώσαμε το Experience Work Day σε ένα ψηφιακό 24ωρο event (20 – 21 Οκτωβρίου 2021), κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με στόχο την ομαλότερη ένταξη των νέων στον κόσμο της εργασίας. Τα webinars υλοποιήθηκαν από στελέχη μας σε όλο τον κόσμο και οι ενδιαφερόμενοι που τα παρακολούθησαν έλαβαν χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς στην αναζήτηση εργασίας.

Αναζήτηση Εργασίας στον Ψηφιακό Κόσμο

Experience Work Day GR 2021Η Ομάδα του Ομίλου Adecco στην Ελλάδα πραγματοποίησε στις 21 Οκτωβρίου 2021 στις 15:00 (ώρα Ελλάδας), στα Ελληνικά, το σεμινάριο με θέμα: «Αναζήτηση Εργασίας στον Ψηφιακό Κόσμο»

Στο σεμινάριο αυτό αναπτύχθηκαν οι ενότητες:

  • Αναζήτηση εργασίας μέσω διαδικτύου
  • Επαγγελματική δικτύωση μέσω διαδικτύου
  • Συνέντευξη εξ αποστάσεως

Δείτε τα recordings των webinars που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Ομίλου μας στην Ελλάδα στο πλαίσιο του #ExperienceWorkDay 2021 & 2020.

Αναζήτηση Εργασίας στον Ψηφιακό Κόσμο

Βιογραφικό Σημείωμα και Συνέντευξη – Συμβουλές για να ξεχωρίσεις!

Βρήκες λοιπόν την πρώτη σου δουλειά! Τι να κάνεις για να επιτύχεις!

Δικτύωση και Αναζήτηση Εργασίας

Μεταπτυχιακές Σπουδές και Επαγγελματικές Προοπτικές