Το “Experience Work Day” είναι μέρος του προγράμματος CEO for One Month. Σκοπός του προγράμματος είναι να διευκολύνει τους νέους κατά την μετάβαση από τις σπουδές στην αγορά εργασίας και να βελτιώσει την απασχολησιμότητά τους.

Experience Work Day 2021

Το Experience Work Day ξεκίνησε το 2013, ως μέρος του Προγράμματος CEO for One Month, με στόχο να συνεισφέρει στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων και του χάσματος δεξιοτήτων, βελτιώνοντας την απασχολησιμότητα των νέων υποψηφίων και βοηθώντας τους με τα κατάλληλα εφόδια να προετοιμαστούν καλύτερα για τον κόσμο της εργασίας.

Ο Όμιλος Adecco σε όλες σχεδόν τις χώρες όπου έχει παρουσία, αφιερώνει την ημέρα αυτή σε ταλαντούχους νέους που – υπό κανονικές συνθήκες – υποδέχεται στα γραφεία του και τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ημέρα εργασίας δίπλα σε στελέχη που το αντικείμενο εργασίας τους τους ενδιαφέρει μελλοντικά να το ακολουθήσουν και οι ίδιοι. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν workshops και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη μελλοντική επαγγελματική τους πορεία.

Προσαρμοζόμενοι και φέτος στην ανάγκη κοινωνικής αποστασιοποίησης, διαμορφώσαμε το Experience Work Day σε ένα ψηφιακό 24ωρο event (20 – 21 Οκτωβρίου), κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με στόχο την ομαλότερη ένταξη των νέων στον κόσμο της εργασίας. Τα webinars υλοποιούνται από στελέχη μας σε όλο τον κόσμο και οι ενδιαφερόμενοι που θα τα παρακολουθήσουν θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς στην αναζήτηση εργασίας.

Κάνε την εγγραφή σου στο #ExperienceWorkDay και απόκτησε ουσιαστική γνώση για τον κόσμο της εργασίας

Experience Work Day GR 2021

Χωρίς εγχειρίδια. Χωρίς θεωρίες. Απλά πραγματική εμπειρία και τεχνογνωσία από πραγματικούς ανθρώπους του κόσμου της εργασίας, που μοιράζονται μαζί σας τη γνώση τους για τους νέους τρόπους εργασίας.

Στις 20 και 21 Οκτωβρίου, ο Όμιλος Adecco σας προσκαλεί σε μια σειρά  διαδικτυακών σεμιναρίων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Experience Work Day! Είναι μια μοναδική ευκαιρία να μάθουμε από τους ειδικούς της Adecco, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες. Σας καλούμε να επιλέξετε ανάμεσα σε σχεδόν 50 θεματικές ενότητες εκείνες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και να δηλώσετε συμμετοχή.

Κάνε την εγγραφή σου εδώ

Αναζήτηση Εργασίας στον Ψηφιακό Κόσμο

Experience Work Day GR 2021Η Ομάδα του Ομίλου Adecco στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει στις 21 Οκτωβρίου στις 15:00 (ώρα Ελλάδας), στα Ελληνικά, το σεμινάριο με θέμα: «Αναζήτηση Εργασίας στον Ψηφιακό Κόσμο»

Στο σεμινάριο αυτό θα αναπτυχθούν οι ενότητες:

  • Αναζήτηση εργασίας μέσω διαδικτύου
  • Επαγγελματική δικτύωση μέσω διαδικτύου
  • Συνέντευξη εξ αποστάσεως

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά από την Ομάδα του Ομίλου Adecco στην Ελλάδα συνδεθείτε την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου στις 15:00 [εδώ].

*Η εκδήλωση αφορά συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δείτε τα recordings των webinars που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Ομίλου μας στην Ελλάδα στο πλαίσιο του #ExperienceWorkDay 2020.

Βιογραφικό Σημείωμα και Συνέντευξη – Συμβουλές για να ξεχωρίσεις!

Βρήκες λοιπόν την πρώτη σου δουλειά! Τι να κάνεις για να επιτύχεις!

Δικτύωση και Αναζήτηση Εργασίας

Μεταπτυχιακές Σπουδές και Επαγγελματικές Προοπτικές