Το “Experience Work Day” είναι μέρος του προγράμματος CEO for One Month. Σκοπός του προγράμματος είναι να διευκολύνει τους νέους κατά την μετάβαση από τις σπουδές στην αγορά εργασίας και να βελτιώσει την απασχολησιμότητά τους.

Experience Work DayΤο Experience Work Day ξεκίνησε το 2013, ως μέρος του Προγράμματος CEO for One Month, με στόχο να συνεισφέρει στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων και του χάσματος δεξιοτήτων, βελτιώνοντας την απασχολησιμότητα των νέων υποψηφίων και βοηθώντας τους με τα κατάλληλα εφόδια να προετοιμαστούν καλύτερα για τον κόσμο της εργασίας.

Ο Όμιλος Adecco σε όλες σχεδόν τις χώρες όπου έχει παρουσία, αφιερώνει την ημέρα αυτή σε ταλαντούχους νέους που – υπό κανονικές συνθήκες – υποδέχεται στα γραφεία του και τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ημέρα εργασίας δίπλα σε στελέχη που το αντικείμενο εργασίας τους τους ενδιαφέρει μελλοντικά να το ακολουθήσουν και οι ίδιοι. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν workshops και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη μελλοντική επαγγελματική τους πορεία.

Προσαρμοζόμενοι φέτος στην ανάγκη κοινωνικής αποστασιοποίησης, διαμορφώσαμε το Experience Work Day σε ένα ψηφιακό 24ωρο event (11 Νοεμβρίου 11:00 – 12 Νοεμβρίου 11:00), που συμπεριελάμβανε μια σειρά webinars. Τα webinars υλοποιήθηκαν από στελέχη μας σε όλο τον κόσμο και οι ενδιαφερόμενοι που τα παρακολούθησαν έλαβαν χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς στην αναζήτηση εργασίας.

Μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία αυτή στο site του προγράμματος.

Δείτε τα recordings των webinars που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Ομίλου μας στην Ελλάδα.

Βιογραφικό Σημείωμα και Συνέντευξη – Συμβουλές για να ξεχωρίσεις!

Βρήκες λοιπόν την πρώτη σου δουλειά! Τι να κάνεις για να επιτύχεις!

Δικτύωση και Αναζήτηση Εργασίας

Μεταπτυχιακές Σπουδές και Επαγγελματικές Προοπτικές