Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις, πάτα μερικά κουμπιά και
σύντομα θα έχεις κάνει την αίτησή σου για τη θέση που θέλεις.

Είναι αλήθεια πανεύκολο να κάνεις αίτηση για θέση εργασίας. Αλήθεια.

Συμπληρώνεις μια σύντομη αίτηση, μας τη στέλνεις και εμείς θα σε ενημερώσουμε μόλις έχουμε την κατάλληλη θέση για σένα. Ή μπορείς απλά να αναζητήσεις ανάμεσα στις διαθέσιμες θέσεις εκείνη που σου ταιριάζει και να κάνεις απευθείας αίτηση.

Είναι αλήθεια τόσο απλό.

Για την καταχώριση του βιογραφικού σας στη βάση της Adecco προτείνεται η χρήση του Google Chrome.

Καταχώρισε το βιογραφικό σου στη βάση μας
Δες όλες τις θέσεις
Κατέβασε το Adecco Greece app

Τι γίνεται αφού κάνεις αίτηση?

Ας υποθέσουμε πως έκανες αίτηση για μια θέση εργασίας ή καταχώρισες το βιογραφικό σου στη βάση μας. Τέλεια. Να τι κάνουμε εμείς αμέσως μετά:

Αξιολογούμε
την αίτησή σου

Αναζητάμε θέσεις σχετικές με το προφίλ σου
Μόλις βρούμε αυτό που σου ταιριάζει συναντάς τον σύμβουλο της Adecco

Ξεκινάς στη
νέα σου δουλειά

Συχνές Ερωτήσεις

Έχεις απορίες; Θα χαρούμε να τις λύσουμε.
Δες τις απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις που μας κάνουν συχνά.

Πρέπει να πληρώσω για να βρω δουλειά μέσω της Adecco?

Σε καμία περίπτωση! Ως υποψήφιος η συνεργασία μαζί μας δεν θα σου κοστίσει ποτέ τίποτα. Αν σου βρούμε τη δουλειά που θέλεις, πάλι δεν θα σου κοστίσει τίποτα. Για να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις το βιογραφικό σου; Δεν πληρώνεις τίποτα. Συμβουλές για τη συνέντευξη; Κανένα κόστος. Συμβουλευτική καριέρας; Δωρεάν. Ό,τι κάνουμε για εσένα δεν έχει ποτέ κανένα απολύτως κόστος.

Πώς μου βρίσκετε δουλειά?

Όλα ξεκινούν μόλις καταχωρίσεις το βιογραφικό σου ή κάνεις αίτηση για κάποια θέση μέσω του site μας. Αν δούμε πως ταιριάζεις σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις εργασίας που χειριζόμαστε, ένας από τους συμβούλους μας θα επικοινωνήσει μαζί σου σύντομα για να κανονίσετε συνάντηση.

Θα μιλήσουμε για τις δεξιότητές σου, την εμπειρία σου και τους επαγγελματικούς σου στόχους. Θα μπορέσεις να μας μιλήσεις για τα χόμπι σου και τα ενδιαφέροντά σου. Θα μας βοηθήσει να βρούμε τη θέση που ταιριάζει καλύτερα με την προσωπικότητά σου. Μετά μπορεί να σου κάνουμε μια σύντομη αξιολόγηση και να διερευνήσουμε τις συστάσεις που έχεις από προηγούμενες συνεργασίες. Στη συνέχεια θα σε προετοιμάσουμε για τη συνέντευξη και θα σε τοποθετήσουμε στην κατάλληλη θέση προσωρινής ή μόνιμης απασχόλησης. Απλό, έτσι;

Θα έχω παροχές?

Φυσικά! Αν εργαστείς σε έργο προσωρινής απασχόλησης μέσω της Adecco θα λάβεις όλες τις παροχές που δίνει η εταιρεία όπου θα εργαστείς στους μόνιμους εργαζομένους της που έχουν την ίδια θέση και τα ίδια καθήκοντα με εσένα.
Τόσο απλά.

Πώς να κάνω αίτηση?

Έχεις δύο επιλογές για να κάνεις αίτηση – και είναι και οι δύο πανεύκολες. Μπορείς είτε να αναζητήσεις τις θέσεις που χειριζόμαστε και να κάνεις αίτηση για εκείνη (ή εκείνες) που σου ταιριάζουν ή μπορείς να συμπληρώσεις την απλή αίτησή μας για καταχώριση του βιογραφικού σου στη βάση μας και οι σύμβουλοί μας θα δουν σε ποιες θέσεις ταιριάζει το επαγγελματικό σου προφίλ.