Ο Όμιλος Adecco υλοποιεί για ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμα CEO for One Month.

Και φέτος, το πρόγραμμα CEO for One Month έδωσε την ευκαιρία σε 46 φιλόδοξους υποψηφίους σε όλον τον κόσμο να λάβουν εμπειρία εργασίας δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους. Στην Ελλάδα, ο Στέφανος Στασινόπουλος επιλέχθηκε για να εργαστεί δίπλα στον Δ/ντα Σύμβουλο του Ομίλου Adecco στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου του 2019.

Ένας από τους 46 CEOs for One Month από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο επιλέγεται στη συνέχεια για να εργαστεί υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco παγκοσμίως, Alain Dehaze. Το πρόγραμμα υποστηρίζει ταλαντούχους νέους να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές μέσω υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στον χώρο εργασίας.

Οι εγγραφές για το CEO for One Month 2020 άνοιξαν.

Κάνε αίτηση εδώ

CEO for One Month στον Όμιλο Adecco Ελλάδας

Το πρόγραμμα CEO for One Month δίνει την ευκαιρία σε έναν ταλαντούχο υποψήφιο, σε κάθε χώρα όπου υλοποιείται, να δει πώς είναι να ηγείται μιας εταιρείας, μαθαίνοντας στο πλευρό της διοίκησης ενός παγκόσμιου οργανισμού.

Περισσότεροι από 2.000 υποψήφιοι, έκαναν αίτηση στην Ελλάδα για τη θέση CEO for One Month 2019, ενώ παγκοσμίως οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 260.000.

Ο Όμιλος Adecco Ελλάδας, μετά από μακρά διαδικασία αξιολόγησης όλων των αιτήσων, επέλεξε τον υποψήφιο που ανέλαβε τον ρόλο του CEO for One Month 2019 στην Ελλάδα. Ο Στέφανος Στασινόπουλος αναδείχθηκε ανάμεσα σε πολύ αξιόλογους υποψηφίους, μετά από ένα απαιτητικό Κέντρο Αξιολόγησης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου 2019. Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων συμπεριελάμβανε πολλά στάδια, ανάμεσα στα οποία ήταν τα τεστ αξιολόγησης γνώσεων, οι τηλεφωνικές και προσωπικές συμπεριφορικού τύπου συνεντεύξεις και το τελικό Κέντρο Αξιολόγησης. Οι προκλήσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι 4 επικρατέστεροι υποψήφιοι για τον ρόλο του CEO for One Month στο Κέντρο Αξιολόγησης είχαν να κάνουν με το να ανταποκριθούν επιτυχώς σε ενδιαφέροντα case studies και role plays, που σχετίζονταν με τον χώρο της εργασίας, αλλά και να συνεργαστούν αποτελεσματικά σαν ομάδα για να επιτύχουν κοινούς στόχους. Στο τέλος της ημέρας, πραγματοποιήθηκαν προσωπικές συνεντεύξεις με τον Κωνσταντίνο Μυλωνά, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου στην Ελλάδα.

Ο Στέφανος Στασινόπουλος εργάστηκε για έναν μήνα (μέσα Ιουνίου με μέσα Ιουλίου) δίπλα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου στην Ελλάδα, κύριο Κωνσταντίνο Μυλωνά. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος εντάχθηκε στο δυναμικό του Ομίλου Adecco Ελλάδας, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Consultant στο Τμήμα Στελέχωσης Μόνιμου Προσωπικού της Adecco.

*Από τους 46 *CEOs for One Month των χωρών επιλέγεται ο Global CEO for One Month, ο οποίος/ η οποία εργάζεται στη συνέχεια για ένα μήνα υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze (τον Οκτώβριο).

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα CEO for One Month 2020 άνοιξαν ήδη.

Κάνε αίτηση τώρα εδώ.

CEO for One Month 2019, Adecco Group Greece

Δείτε το video με τα highlights του Κέντρου Αξιολόγησης από το οποίο αναδείχθηκε ο Στέφανος Στασινόπουλος ως CEO for One Month 2019 του Ομίλου Adecco Ελλάδας.

CEO for One Month 2019