Ο Όμιλος Adecco υλοποιεί για ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμα CEO for One Month.

Το CEO for One Month είναι μια πρωτοβουλία που προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες, να μάθουν τι χρειάζεται για να πετύχουν ως επικεφαλής επιχειρήσεων και να αποκτήσουν τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν δυναμικά τη σταδιοδρομία τους. Σε τοπικό επίπεδο, επιλέγεται ο πιο ταλαντούχος εκ των υποψηφίων που κάνουν αίτηση, ο/η οποίος/α ακολουθεί για ένα ολόκληρο μήνα το πρόγραμμα του επικεφαλής στη χώρα ή στο Cluster όπου ανήκει η χώρα του/της , εργάζεται δίπλα του και μαθαίνει πώς είναι η ζωή ενός ηγετικού στελέχους μιας πολυεθνικής εταιρείας.

Τα τελευταία εφτά χρόνια, περισσότεροι από 250 συμμετέχοντες σε όλον τον κόσμο είχαν την καταπληκτική αυτή ευκαιρία.

Στη συνέχεια, οι δέκα πιο ταλαντούχοι από τους επιλεγμένους σε τοπικό επίπεδο CEOs for One Month συμμετέχουν σε ένα παγκόσμιο Bootcamp. Ένας εξ αυτών επιλέγεται για να εργαστεί μαζί με τον Global CEO του Ομίλου Adecco για ένα μήνα. 

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα του 2021 έκλεισαν στις 16 Απριλίου.

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα CEO for One Month εδώ.

CEO for One Month Ελλάδας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας

Το πρόγραμμα CEO for One Month δίνει την ευκαιρία σε έναν ταλαντούχο υποψήφιο, σε κάθε χώρα/περιοχή όπου υλοποιείται, να δει πώς είναι να ηγείται μιας εταιρείας, μαθαίνοντας στο πλευρό της διοίκησης ενός παγκόσμιου οργανισμού.

Σε τοπικό επίπεδο, οι υποψήφιοι μετά την υποβολή της αίτησής τους, περνούν από μια ολοκληρωμένη διαδικασία αξιολόγησης για την επιλογή εκείνου/ης που θα αναλάβει τον ρόλο του CEO for One Month στο Cluster Ελλάδας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας.  Η θέση είναι έμμισθη με σκοπό την υποστήριξη της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εξέλιξης του υποψηφίου που θα επιλεχθεί. Οι επιλεγμένοι ‘CEOs for One Month’, ως μέλη ενός παγκόσμιου δικτύου, λαμβάνουν συνεχή καθοδήγηση και έχουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες στον Όμιλο Adecco.

Ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεχθεί, θα εργαστεί για έναν μήνα (στο διάστημα Ιούνιος-Ιούλιος) δίπλα στον Cluster Head Ελλάδας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, κύριο Κωνσταντίνο Μυλωνά.

*Από τους *CEOs for One Month όλων των χωρών όπου υλοποιείται το πρόγραμμα επιλέγεται ο Global CEO for One Month, ο οποίος/ η οποία εργάζεται στη συνέχεια για ένα μήνα υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze (τον Σεπτέμβριο).

CEO for One Month 2020, Adecco Group Greece

CEO for One Month 2020

CEO for One Month 2020 η Εύη Αληφραγκή

Μετά από μια απαιτητική διαδικασία επιλογής, η Παρασκευή Αληφραγκή αναδείχθηκε ως η CEO for One Month από το Όμιλο Adecco Ελλάδας το 2020, και εργάστηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Μυλωνά, Cluster Head του Ομίλου Adecco σε Ελλάδα και Βουλγαρία, αλλά και δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη του οργανισμού στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα CEO for One Month του Ομίλου Adecco προσφέρει σε νέους την επαγγελματική εμπειρία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. Μια εμπειρία από τον πραγματικό κόσμο της εργασίας, που δεν μπορεί να διδαχθεί στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο. Κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού, η Παρασκευή είχε την ευκαιρία να αποκτήσει προσωπική εμπειρία του τι σημαίνει να ηγείσαι ενός πολυεθνικού οργανισμού. Μετά το τέλος του προγράμματος, η Παρασκευή εντάχθηκε στο δυναμικό του Ομίλου Adecco.