Ο Όμιλος Adecco υλοποιεί για ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμα CEO for One Month.

Το CEO for One Month είναι μια πρωτοβουλία που προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες, να μάθουν τι χρειάζεται για να πετύχουν ως επικεφαλής επιχειρήσεων και να αποκτήσουν τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν δυναμικά τη σταδιοδρομία τους. Σε εθνικό επίπεδο, επιλέγεται ο πιο ταλαντούχος εκ των υποψηφίων που κάνουν αίτηση, ο/η οποιος/α ακολουθεί το πρόγραμμα του CEO της Adecco στη χώρα του/της για ένα ολόκληρο μήνα, δουλεύοντας δίπλα του και μαθαίνοντας πώς είναι η ζωή ενός ηγετικού στελέχους μιας πολυεθνικής εταιρείας.

Τα τελευταία έξι χρόνια, περισσότεροι από 250 συμμετέχοντες σε όλον τον κόσμο είχαν την καταπληκτική αυτή ευκαιρία.

Στη συνέχεια, οι δέκα πιο ταλαντούχοι CEOs for One Month επιλέγονται κάθε χρόνο για να συμμετάσχουν σε ένα παγκόσμιο Bootcamp. Ένας θα επιλεγεί για να εργαστεί μαζί  με τον Global CEO του Ομίλου Adecco για ένα μήνα. 

Το 2015, πρώτη χρονιά εφαρμογής του προγράμματος λάβαμε 32.000 αιτήσεις παγκοσμίως, ενώ πέρυσι φτάσαμε τις 260.000 αιτήσεις.

CEO for One Month στον Όμιλο Adecco Ελλάδας

Το πρόγραμμα CEO for One Month δίνει την ευκαιρία σε έναν ταλαντούχο υποψήφιο, σε κάθε χώρα όπου υλοποιείται, να δει πώς είναι να ηγείται μιας εταιρείας, μαθαίνοντας στο πλευρό της διοίκησης ενός παγκόσμιου οργανισμού.

Ο Όμιλος Adecco Ελλάδας, μετά το τέλος της περίοδου υποβολής αιτήσεων ξεκινά τη διαδικασία αξιολόγησής τους για να επιλέξει εκείνον/η που θα αναλάβει τον ρόλο του CEO for One Month στην Ελλάδα. Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων συμπεριλαμβάνει πολλά στάδια, ανάμεσα στα οποία είναι τα τεστ αξιολόγησης γνώσεων, οι τηλεφωνικές και προσωπικές ή μέσω skype συμπεριφορικού τύπου συνεντεύξεις και το τελικό Κέντρο Αξιολόγησης.

Ο/η υποψήφιος/α που κάθε χρόνο επιλέγεται, εργάζεται για έναν μήνα (μέσα Ιουνίου με μέσα Ιουλίου) δίπλα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου στην Ελλάδα, κύριο Κωνσταντίνο Μυλωνά.

*Από τους *CEOs for One Month όλων των χωρών όπου υλοποιείται το πρόγραμμα επιλέγεται ο Global CEO for One Month, ο οποίος/ η οποία εργάζεται στη συνέχεια για ένα μήνα υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze (τον Οκτώβριο).

CEO for One Month 2020, Adecco Group Greece

CEO for One Month 2020

Μετά από μια απαιτητική διαδικασία επιλογής, η Παρασκευή Αληφραγκή αναδείχθηκε ως η CEO for One Month από το Όμιλο Adecco Ελλάδας για το 2020, και θα εργαστεί δίπλα στον Κωνσταντίνο Μυλωνά, Cluster Head του Ομίλου Adecco σε Ελλάδα και Βουλγαρία, αλλά και δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη του οργανισμού στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα CEO for One Month του Ομίλου Adecco προσφέρει σε νέους την επαγγελματική εμπειρία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. Μια εμπειρία από τον πραγματικό κόσμο της εργασίας, που δεν μπορεί να διδαχθεί στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο. Κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού, η Παρασκευή θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει προσωπική εμπειρία του τι σημαίνει να ηγείσαι ενός πολυεθνικού οργανισμού.