Ο Όμιλος Adecco υλοποιεί για ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμα CEO for One Month.

Το CEO for One Month είναι μια πρωτοβουλία που προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες, να μάθουν τι χρειάζεται για να πετύχουν ως επικεφαλής επιχειρήσεων και να αποκτήσουν τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν δυναμικά τη σταδιοδρομία τους. Σε τοπικό επίπεδο, επιλέγεται ο πιο ταλαντούχος εκ των υποψηφίων που κάνουν αίτηση, ο/η οποίος/α ακολουθεί για ένα ολόκληρο μήνα το πρόγραμμα του επικεφαλής στη χώρα ή στο Cluster όπου ανήκει η χώρα του/της , εργάζεται δίπλα του και μαθαίνει πώς είναι η ζωή ενός ηγετικού στελέχους μιας πολυεθνικής εταιρείας.

Τα τελευταία εφτά χρόνια, περισσότεροι από 250 συμμετέχοντες σε όλον τον κόσμο είχαν την καταπληκτική αυτή ευκαιρία. Στη συνέχεια, οι δέκα πιο ταλαντούχοι από τους επιλεγμένους σε τοπικό επίπεδο CEOs for One Month συμμετέχουν σε ένα παγκόσμιο Bootcamp. Ένας εξ αυτών επιλέγεται για να εργαστεί μαζί με τον Global CEO του Ομίλου Adecco για ένα μήνα.

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα CEO for One Month εδώ.

Οι αιτήσεις για το 2023 ήταν διαθέσιμες μέχρι τις 13 Απριλίου.

CEO for One Month Ελλάδας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας

Το πρόγραμμα CEO for One Month δίνει την ευκαιρία σε έναν ταλαντούχο υποψήφιο, σε κάθε χώρα/περιοχή όπου υλοποιείται, να δει πώς είναι να ηγείται μιας εταιρείας, μαθαίνοντας στο πλευρό της διοίκησης ενός παγκόσμιου οργανισμού.

Σε τοπικό επίπεδο, οι υποψήφιοι μετά την υποβολή της αίτησής τους, περνούν από μια ολοκληρωμένη διαδικασία αξιολόγησης για την επιλογή εκείνου/ης που θα αναλάβει τον ρόλο του CEO for One Month στο Cluster Ελλάδας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας.  Η θέση είναι έμμισθη με σκοπό την υποστήριξη της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εξέλιξης του υποψηφίου που θα επιλεχθεί. Οι επιλεγμένοι ‘CEOs for One Month’, ως μέλη ενός παγκόσμιου δικτύου, λαμβάνουν συνεχή καθοδήγηση και έχουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες στον Όμιλο Adecco.

Ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεχθεί, θα εργαστεί για έναν μήνα (στο διάστημα Ιούνιος-Ιούλιος) δίπλα στον Vice President & Cluster Head Ελλάδας, Βουλγαρίας & Ρουμανίας, κύριο Κωνσταντίνο Μυλωνά.

*Από τους *CEOs for One Month όλων των χωρών όπου υλοποιείται το πρόγραμμα επιλέγεται ο Global CEO for One Month, ο οποίος/ η οποία εργάζεται στη συνέχεια για ένα μήνα υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze (τον Σεπτέμβριο).

CEO for One Month 2022, Cluster Greece, Romania & Bulgaria of Adecco Group

CEO for One Month 2022 η Αγγελική Φωτοπούλου

Μετά από μια απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης, η Αγγελική Φωτοπούλου ξεχώρισε και ανέλαβε τον ρόλο της ‘CEO for One Month’ για το Cluster Ελλάδας, Βουλγαρίας & Ρουμανίας και εργάστηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Μυλωνά, Vice President & Cluster Head Ελλάδας, Βουλγαρίας & Ρουμανίας του Ομίλου Adecco. Κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού, η Αγγελική είχε την ευκαιρία να αποκτήσει αξιοσημείωτη εμπειρία και γνώσεις.

CEO for One Month 2021, Cluster Greece, Romania & Bulgaria of Adecco Group

CEO for One Month 2021 η Gabriela Stan

Στην Ελλάδα, για τη θέση CEO for One Month 2021 λάβαμε σχεδόν 2.000 αιτήσεις υποψηφιότητας, οι οποίες αξιολογήθηκαν από την εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων του Ομίλου Adecco στη χώρα μας. Μετά από μια απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης, η Gabriela Stan ξεχώρισε και ανέλαβε τον ρόλο της ‘CEO for One Month’ για το Cluster Ελλάδας, Βουλγαρίας & Ρουμανίας και εργάστηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Μυλωνά, Vice President & Cluster Head Ελλάδας, Βουλγαρίας & Ρουμανίας του Ομίλου Adecco. Κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού, η Gabriela είχε την ευκαιρία να αποκτήσει προσωπική εμπειρία του τι σημαίνει να ηγείσαι ενός πολυεθνικού οργανισμού.

CEO for One Month 2020, Adecco Group Greece

CEO for One Month 2020

CEO for One Month 2020 η Εύη Αληφραγκή

Μετά από μια απαιτητική διαδικασία επιλογής, η Παρασκευή Αληφραγκή αναδείχθηκε ως η CEO for One Month από το Όμιλο Adecco Ελλάδας το 2020, και εργάστηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Μυλωνά, Cluster Head του Ομίλου Adecco σε Ελλάδα και Βουλγαρία, αλλά και δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη του οργανισμού στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα CEO for One Month του Ομίλου Adecco προσφέρει σε νέους την επαγγελματική εμπειρία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. Μια εμπειρία από τον πραγματικό κόσμο της εργασίας, που δεν μπορεί να διδαχθεί στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο. Μετά το τέλος του προγράμματος, η Παρασκευή εντάχθηκε στο δυναμικό του Ομίλου Adecco.

1

2019

o Στέφανος Στασινόπουλος αναδείχθηκε CEO for One Month 2019
2

2018

o Δημήτρης Ασπρούλης αναδείχθηκε CEO for One Month 2018
3

2017

η Χριστίνα-Αφροδίτη Στεφάνου αναδείχθηκε CEO for One Month 2017