40% των εργοδοτών δηλώνουν πως δεν μπορούν να βρουν νέους υποψηφίους με τις κατάλληλες δεξιότητες.
Απόδειξε πως κάνουν λάθος. Αξιοποίησε τις συμβουλές και τις ευκαιρίες που σου προσφέρει το πρόγραμμα και λάβε την εμπειρία που χρειάζεσαι για να γίνεις ο υποψήφιος που δεν θα μπορούν να αγνοήσουν.

CEO FOR ONE MONTH

Κάθε χρόνο προσφέρουμε την καταπληκτικότερη ευκαιρία πρακτικής άσκησης που έχει δοθεί ποτέ. Μάθε περισσότερα για το πώς ένας νέος αναλαμβάνει κάθε χρόνο τον ρόλο του CEO for One Month.

μάθε περισσότερα

Experience Work Day

H Adecco σε όλο τον κόσμο ανοίγει τις πόρτες της και δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές/απόφοιτους να βιώσουν μία ημέρα μέσα σε ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον. Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο και απευθύνεται σε υποψηφίους χωρίς καθόλου ή έως 6 μήνες εργασιακή εμπειρία.

μάθε περισσότερα

Career Center

Μεγάλο ποσοστό νέων αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προσπάθειά τους να μπουν στην αγορά εργασίας αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Ο Όμιλος Adecco, στο πλαίσιο του προγράμματος CEO for One Month έχει σημιουργήσει ένα χρήσιμο Career Center με συμβουλές και ενδιαφέροντα άρθρα που μπορούν να σας καθοδηγήσουν για να κάνετε με επιτυχία τη μετάβαση από τον κόσμο της εκπαίδευσης στον κόσμο της εργασίας.

Career Center