Ο Όμιλος Adecco ανακοίνωσε τα ονόματα των 76 εργαζομένων που ανακηρύχθηκαν «πρεσβευτές» του προγράμματος Win4Youth – The Adecco Group 2018. Ανάμεσά τους και η Ζωή Καραμπασιάδου, από την Ελλάδα, που θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει μαζί με ακόμα 75 συναδέλφους από όλο τον κόσμο σε τρίαθλο ολυμπιακής απόστασης στο Lanzarote τον Οκτώβριο.

Αθήνα, 2 Μαΐου, 2018: Για όγδοη συνεχή χρονιά, ο όμιλος Adecco υλοποιεί το πρόγραμμα Win4Youth, μία παγκόσμια πρωτοβουλία που γεφυρώνει το όραμα για ευεξία και καλή ζωή με την προσφορά στον συνάνθρωπο. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, οι άνθρωποι του Ομίλου της Adecco και συγκεκριμένα μία ομάδα 76 εργαζομένων από όλο τον κόσμο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και όλοι μαζί θα συμμετάσχουν σε τρίαθλο ολυμπιακής απόστασης στο Lanzarote, τον Οκτώβριο, για καλό σκοπό. Φέτος, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τη Ζωή Καραμπασιάδου, η οποία θα αποτελέσει μία από τους «πρεσβευτές» του προγράμματος Win4Youth για το 2018.

Μέσω της πρωτοβουλίας Win4Youth, η Adecco συσπειρώνει τις δυνάμεις εργαζομένων, συνεργατών και πελατών σε όλο τον κόσμο, προσκαλώντας τους να λάβουν μέρος στην μεγάλη αθλητική γιορτή του Ομίλου Adecco, που θα διοργανωθεί τον Οκτώβριο του 2018 στο Lanzarote (Κανάρια Νησιά), και να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα αντοχής του τριάθλου – κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο. Φέτος, η ομάδα που θα αγωνιστεί απαρτίζεται από 76 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ελληνίδα Ζωή Καραμπασιάδου.

Ο ευγενής σκοπός της πρωτοβουλίας είναι διττός. Για όλα τα χιλιόμετρα που θα συλλεχθούν στα αγωνίσματα, ως αποτέλεσμα των αθλητικών επιδόσεων της ομάδας πρεσβευτών, ο Όμιλος Adecco θα πραγματοποιήσει αντίστοιχου μεγέθους δωρεά στον Οργανισμό Plan International, υποστηρίζοντας το κοινωφελές του έργο για την βελτίωση της ζωής και της απασχολησιμότητας των νέων. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος Win4Youth, οι άνθρωποι του Ομίλου Adecco ενθαρρύνονται να εντάξουν την άθληση στη ζωή τους προς ενίσχυση της υγείας και ευεξίας τους.

Η πρωτοβουλία Win4Youth μετουσιώνει τις βασικές αξίες του Ομίλου Adecco, όπως το ομαδικό πνεύμα, η πελατοκεντρική προσέγγιση, η κοινωνική υπευθυνότητα και το πάθος για τον αθλητισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την έναρξη του προγράμματος Win4Youth το 2010 μέχρι και σήμερα έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 2.000.000 ευρώ, ποσό που συγκεντρώθηκε από τις αθλητικές δραστηριότητες και επιδόσεις των ανθρώπων του Ομίλου Adecco και δόθηκε ως δωρεά σε διάφορους φορείς σε όλο τον κόσμο, που έχουν αφιερώσει το έργο τους στα παιδιά και στους νέους. Τα προηγούμενα χρόνια, ανάμεσα στους οργανισμούς που υποστήριξε το πρόγραμμα Win4Youth ήταν το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας και το Make-A-Wish Greece.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο Win4Youth – The Adecco Group 2018, η Ζωή Καραμπασιάδου από τον Όμιλο Adecco Ελλάδας, δήλωσε: «Ο Όμιλος Adecco σε εμπνέει να κάνεις το “extra mile” σε ένα απόλυτα ανθρωποκεντρικό πλαίσιο. Από τον πελάτη και τον υποψήφιο, μέχρι κάθε συνάνθρωπο που σε έχει ανάγκη και θα λάβει υποστήριξη μέσω του Win4Youth, ο άνθρωπος παραμένει πάντα στο επίκεντρο. Με το Win4Youth κάνουμε πράξη το πάθος μας για ευεξία και καλή ζωή, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε σε νέους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Κάθε επιπλέον χιλιόμετρο κολύμβησης, ποδηλασίας ή αγώνα δρόμου που διανύουμε με τον Όμιλο Adecco και το Win4Youth μας βελτιώνει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και πνευματικά. Μας κάνει καλύτερους ανθρώπους».

Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Adecco Ελλάδας, ανέφερε σχετικά: «Το πάθος και ο ζήλος με τον οποίο οι άνθρωποί μας συμμετέχουν εδώ και οκτώ χρόνια στο πρόγραμμα Win4Youth επιβεβαιώνει την αξία και τη σπουδαιότητα της πρωτοβουλίας. Μία πρωτοβουλία που έχει αγκαλιαστεί ακριβώς γιατί έχει τη δύναμη και την πρωτοτυπία να συνδυάζει αξίες όπως η ομαδικότητα, ο αθλητισμός, η ευγενής άμιλλα και το κοινωνικό έργο. Είμαστε περήφανοι που ο Όμιλος Adecco Ελλάδας εκπροσωπείται από τη Ζωή και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Leave a Reply