ΟΙ 10 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ «ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ «CEO FOR ONE MONTH» ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ADECCO

Ένας εξ’ αυτών θα εργαστεί υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco

Αναδείχθηκαν οι δέκα υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τη μοναδική εμπειρία να εργαστούν δίπλα στον CEO του Ομίλου Adecco Alain Dehaze στο πλαίσιο του προγράμματος “CEO for One Month” 2017. Οι δέκα υποψήφιοι, που επιλέχθηκαν μεταξύ 117.500 συμμετεχόντων από όλο τον κόσμο, θα λάβουν μέρος στο τελικό στάδιο αξιολόγησης, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 11 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2017. Εκεί θα κληθούν να περάσουν μια σειρά ατομικών κι ομαδικών δοκιμασιών, που είναι βασισμένες σε πραγματικά σενάρια προκλήσεων που αντιμετωπίζει ένας CEO. Μόνο ένας θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει κοντά στον CEO του Ομίλου και να δει στην πράξη πώς διοικείται μία εταιρεία-ηγέτης στις λύσεις Ανθρώπινου Δυναμικού, πριν αναλάβει μόνιμη θέση που θα ταιριάζει στην εμπειρία, τις δεξιότητες και τις προσδοκίες του εντός του Ομίλου. Οι δέκα τελικοί υποψήφιοι αναδείχθηκαν μεταξύ 48 “CEOs for One Month”, οι οποίοι εργάστηκαν κοντά στους Διευθύνοντες Συμβούλους της χώρας διαμονής τους.

Το πρόγραμμα “CEO for One Month” αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Adecco Way to WorkTM του Ομίλου Adecco, μιας πρωτοβουλίας που στόχο έχει να αντιμετωπίσει την ανεργία στους νέους μέσω ευκαιριών μαθητείας, πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής καθοδήγησης.

«Το πρόγραμμα “CEO for One Month” είναι μέρος της δέσμευσής μας για την αντιμετώπιση του παγκόσμιου προβλήματος της ανεργίας των νέων μέσω παροχής ευκαιριών κατάρτισης και πρακτικής άσκησης» σημειώνει ο Alain Dehaze, CEO του Ομίλου Adecco. «Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους σε όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα έχει ενισχύσει και τη δική μας «δεξαμενή» ταλέντων, με πολλούς κορυφαίους υποψήφιους να γίνονται μέρος της ομάδας μας μετά το πέρας του προγράμματος».

Οι δέκα υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στο τελικό στάδιο επιλογής είναι:
Ed Broadhead – Ηνωμένο Βασίλειο, Eksakul Charoensupkul – Ταϊλάνδη, Hakon Halvorsen – Νορβηγία, Ann-Sophie Kowalewski – Γερμανία, Maxime Le Tellier – Γαλλία, Lo An Lin – Ταϊβάν, Valeria Meléndez – Περού, Sydney Rieckhoff – ΗΠΑ, Yulian Silyanovski – Βουλγαρία, David Torres – Κολομβία.

Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Adecco Ελλάδας είπε: «Συγχαρητήρια στους 10 νέους που έφτασαν στο τελικό στάδιο της διαδικασίας επιλογής του Global CEO for One Month. Πολλά συγχαρητήρια όμως και στους 48 όμως CEOs for One Month που ξεχώρισαν στις χώρες τους και είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί τους. Στην Ελλάδα, είχαμε την τύχη φέτος να συνεργαστούμε με μια ξεχωριστή νέα με πολλές ικανότητες που είμαι βέβαιος πως θα έχει ένα λαμπρό μέλλον. Η Χριστίνα Αφροδίτη Στεφάνου, CEO for One Month 2017 της Adecco Ελλάδας, στον ένα μήνα που εργάστηκε δίπλα μου απέδειξε πως επάξια πήρε τον ρόλο και είμαι βέβαιος πως μαζί θα μπορέσουμε να χτίσουμε μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, όπως εκείνη την έχει ονειρευτεί.»

Δείτε περισσότερα για τους 10 υποψηφίους που έφτασαν στο τελικό στάδιο επιλογής του Global CEO for One Month

Σχετικά με το πρόγραμμα «CEO for One Month»
Το πρόγραμμα «CEO for One Month» είναι μέρος της πρωτοβουλίας Adecco Way to WorkΤΜ του Ομίλου Adecco, που στόχο έχει να συμβάλει στην εξάλειψη της ανεργίας και της έλλειψης δεξιοτήτων των νέων. Το πρόγραμμα αυτό βοηθάει τα νέα ταλέντα να ενισχύσουν την απασχολησιμότητα και τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους προσφέροντας αποτελεσματική εκπαίδευση μέσω εργασιακής εμπειρίας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, 120 υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να εργαστούν για ένα μήνα κοντά σε υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους. Το 2016 το πρόγραμμα προσέλκυσε περισσότερες από 54.000 αιτήσεις, ενώ το 2017 οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 117.500.

Leave a Reply