Adecco

 

Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό.

Μπορείς να το έχεις. Ξεπέρασε τους στόχους και τις προσδοκίες. Ξεπέρασε τον ανταγωνισμό. Μπορείς να τα καταφέρεις. Αξιοποίησε τη δυναμική των ανθρώπων της Adecco.

 

Adecco

 

Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό.

Μπορείς να το έχεις. Ξεπέρασε τους στόχους και τις προσδοκίες. Ξεπέρασε τον ανταγωνισμό. Μπορείς να τα καταφέρεις. Αξιοποίησε τη δυναμική των ανθρώπων της Adecco.

 

Ας μιλήσουμε για το προσωπικό που χρειάζεσαι.

Πόσους εργαζομένους χρειάζεσαι; Ποιες ανάγκες θα καλύψουν; Πότε τους χρειάζεσαι; Είτε πρόκειται για προσωρινή είτε για μόνιμη ανάγκη, είτε χρειάζεσαι 5 είτε 5.000 εργαζομένους, θα ετοιμάσουμε το πλάνο – ένα πλάνο ειδικά για εσένα – που θα ταιριάζει με το budget που έχεις και που μπορεί να διαμορφωθεί οποιαδήποτε στιγμή ανάλογα με τις ανάγκες σου. Στη συνέχεια, θα ερευνήσουμε την ευρύτατη βάση βιογραφικών που διαθέτουμε – τη μεγαλύτερη από κάθε άλλη εταιρεία στελέχωσης – για να βρούμε τους καταλληλότερους ανθρώπους άμεσα.

Let’s Re-Start Safely

Ο Covid-19 και οι επιπτώσεις του σηματοδοτούν τη νέα εποχή της εργασίας. Βιώνουμε μια βαθιά αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων. Από την υγεία και την ασφάλεια, την εξ αποστάσεως εργασία έως την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης: ο νέος κόσμος της εργασίας θα αποτελέσει τεράστια πρόκληση για τους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις.

Χρειάζεστε έναν εξειδικευμένο συνεργάτη ανθρώπινου δυναμικού για να σας βοηθήσει να βγείτε δυνατότεροι από αυτή τη δύσκολη περίοδο;

Είμαστε οι ειδικοί σε αυτές τις υπηρεσίες

Στελέχωση θέσεων Μόνιμης ή Προσωρινής Απασχόλησης

Συχνά, οι εταιρείες χρειάζονται επιπρόσθετο προσωπικό είτε για να καλύψουν μόνιμες ανάγκες του οργανισμού είτε προσωρινές.
Η Adecco μπορεί να τις διευκολύνει αναλαμβάνοντας τη διαδικασία αναζήτησης και επιλογής του προσωπικού που χρειάζονται.

Το Τμήμα Στελέχωσης Μόνιμου Προσωπικού του ομίλου Adecco αναλαμβάνει τη στελέχωση των μόνιμων θέσεων εργασίας σε όλες τις βαθμίδες και για όλες τις ειδικότητες.

Η ανάγκη για επιπλέον προσωπικό για έργα ορισμένου χρόνου μπορεί να προκύψει για διάφορους λόγους, όπως εποχική δραστηριότητα, απότομη αύξηση ζήτησης προϊόντων ή υπηρεσιών, λανσάρισμα νέων προϊόντων, αντικατάσταση εργαζομένων σε περιπτώσεις ασθένειας, άδειας μητρότητας ή κανονικής άδειας.

Για την κάλυψη των προσωρινών αναγκών, η Adecco αναλαμβάνει την εύρεση, πρόσληψη και διαχείριση εργαζομένων (Προσωρινή Απασχόληση), όπως ορίζει ο νόμος 4052/2012 περί προσωρινής απασχόλησης.

Ως ο ειδικός σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, γνωρίζοντας τα πάντα για την εργατική νομοθεσία, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση του προσωπικού αυτού.

Executive Search & Selection

Με την υπηρεσία Adecco Executive Search & Selection αναλαμβάνουμε τη στελέχωση θέσεων σε Director ή C-level ή θέσεων που απαιτούν πολύ ειδικές γνώσεις και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Με γνώμονα την καλλιέργεια ισχυρών και μακροχρόνιων σχέσεων τόσο με τους πελάτες όσο και με τους υποψηφίους, η Adecco εστιάζει στην αναγνώριση των αναγκών τους, ώστε να εξασφαλίσει την απόλυτη κάλυψή τους. Επιδίωξη μας είναι να συνδέουμε τα δύο αυτά μέρη και από τη διασύνδεση αυτή να προκύπτουν πάντα επιτυχημένες επαγγελματικές σχέσεις.

Κέντρα Αξιολόγησης

Η Adecco αξιολογεί τις δεξιότητες και ικανότητες εργαζομένων, χάρη σε μια μεγάλη γκάμα τεχνικών και εργαλείων που διαθέτουμε και που προσαρμόζονται ανάλογα με το εκάστοτε περιβάλλον εργασίας, με σκοπό την αναγνώριση – με συστηματικό και αντικειμενικό τρόπο – συγκεκριμένων προσωπικών χαρακτηριστικών που βελτιώνουν τις πιθανότητες των εργαζομένων για επαγγελματική ανάπτυξη.

Οι αξιολογήσεις που προκύπτουν περιλαμβάνουν επίσης πληροφορίες σχετικά με επικοινωνιακές δεξιότητες, ανάγκες για επιπλέον εκπαίδευση καθώς και λύσεις για βελτίωση της απόδοσης του προσωπικού.

Μαζική Στελέχωση θέσεων

Αν θέλεις να διευρύνεις την παραγωγή της εταιρείας σου ή να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα ως επιχείρηση και θέλεις να προσλάβεις ικανό προσωπικό με συγκεκριμένο επαγγελματικό προφίλ, συγκεκριμένες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, η Adecco μπορεί να σε βοηθήσει να τα καταφέρεις, προσφέροντάς σου την εξειδίκευσή της, ώστε να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές. Η Μαζική Στελέχωση θέσεων περιλαμβάνει την προσέλκυση και τη διαχείριση μεγάλου αριθμού αιτήσεων υποψηφιότητας για μεγάλο αριθμό θέσεων.

Πρόκειται για μία διαδικασία αρκετά περίπλοκη με απαιτητική διαχείριση και περιλαμβάνει τη δημοσίευση αγγελίας σε διάφορα μέσα και την αξιολόγηση των υποψηφίων με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων. Η Adecco έχει τη μεθοδολογία και τα αναγκαία εργαλεία για άμεση και αποτελεσματική αξιολόγηση μεγάλου αριθμού υποψηφίων.

Ο Όμιλος Adecco

Ο Όμιλος Adecco είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λύσεων Ανθρώπινου Δυναμικού. Όπως παγκοσμίως έτσι και στην Ελλάδα, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε αντανακλούν τη βαθειά γνώση που διαθέτουμε σε θέματα αγοράς εργασίας και την ικανότητά μας να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και των υποψηφίων.

Αξιοποιούμε στο έπακρο την εμπειρία δεκαετιών που έχει ο Όμιλος Adecco, κατά τη διάρκεια των οποίων αναπτύξαμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους και τεχνικές σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Σχεδιάζουμε νέες λύσεις για τους πελάτες μας, ώστε οι διαδικασίες που σχετίζονται με το Ανθρώπινο Δυναμικό να γίνονται διαρκώς πιο αποτελεσματικές.

Με περισσότερους από 34.000 εργαζομένους σε περισσότερα από 5.000 γραφεία και υποκαταστήματα, σε πάνω από 60 χώρες, o Όμιλος Adecco προσφέρει κάθε είδους λύση σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η προσέγγισή μας

Θέλεις να μάθεις πώς μπορούμε να βρούμε τους καταλληλότερους για την εταιρεία σου εργαζομένους?

μάθε περισσότερα

Σχετικά με την Adecco

Προτιμάμε να μιλάμε για εσένα, αλλά αν σε ενδιαφέρει να μάθεις, θα σου πούμε.

μάθε περισσότερα

Ηλεκτρονική μπροσούρα

Ποιοι είμαστε, με τι ασχολούμαστε, πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

Βρες τις απαντήσεις στην ηλεκτρονική μας μπροσούρα.

Ξεφύλλισε την ηλεκτρονική μας μπροσούρα

Υπηρεσίες Στελέχωσης

Στελέχωση μόνιμων θέσεων, Προσωρινή Απασχόληση, Διαχείριση Μισθοδοσίας.

Χρειάζεσαι μία ή περισσότερες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε? Ας μιλήσουμε.

δες τις υπηρεσίες μας

Επικοινωνία

Δες πόσο κοντά σου είμαστε.

Βρες το υποκατάστημα που βρίσκεται πιο κοντά σου.

βρες τα υποκαταστήματά μας

Πολιτική Ποιότητας

Σκοπός της ADECCO είναι η παροχή υπηρεσιών απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού.
Η εταιρεία δεσμεύεται για:

  • Την ανάπτυξη και διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας του συστήματος ποιότητας που εφαρμόζει.
  • Την πλήρη, άμεση και συστηματική βελτίωση του βαθμού ικανοποίησης των απαιτήσεων των πελατών.
  • Τη συμμόρφωση των υπηρεσιών της ως προς τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις.
  • Την εξασφάλιση της σταθεράς και συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων η Διοίκηση της εταιρείας υποστηρίζει και εφαρμόζει τους παρακάτω κανόνες που διέπουν το Σύστημα Ποιότητας του οργανισμού:

  • Ανασκοπεί και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.
  • Παρέχει τους απαραίτητους πόρους για την απρόσκοπτη, αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία κάθε τμήματος της εταιρείας.
  • Επενδύει στη συνεχή κατάρτιση, ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών της, ώστε να προάγουν την Ποιότητα σε κάθε τους δραστηριότητα.
  • Παρακολουθεί και μετρά τις κρίσιμες παραμέτρους και διεργασίες ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών της.

Η διαρκής προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας αποτελεί κύριο μέλημα της ADECCO και φιλοσοφία κάθε εργαζομένου σε αυτή.

Η εταιρεία έχει αναγνωρίσει την αναγκαιότητα εγκατάστασης και λειτουργίας ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) που εναρμονίζεται πλήρως με τις απαιτήσεις τις σχετικές με τα πρότυπα EΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Αναζητάς εργασία?

Ουπς. Αυτή η σελίδα είναι για εργοδότες. Ας σε οδηγήσουμε στις θέσεις εργασίας.

δες τις θέσεις εργασίας