Μόνιμη Στελέχωση

Δεν έχετε χρόνο για την πολύπλοκη και πολυ-επίπεδη διαδικασία αναζήτησης εργαζομένων; Χρειάζεστε επαγγελματίες να αναλάβουν την αναζήτηση των καλύτερων υποψηφίων για εσάς; Έχετε ανάγκη από εξειδικευμένους συμβούλους που να μπορούν να ελέγξουν το κίνητρο των υποψηφίων και τις δεξιότητές τους;

Οι έμπειροι και ταλαντούχοι σύμβουλοί μας διαθέτουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία επιλογής, από το Α έως το Ω, παρουσιάζοντας τελικά σε εσάς μόνο εκείνους τους υποψηφίους που πραγματικά ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρείτε τους κατάλληλους υποψηφίους - ακόμα και αν εκείνοι δεν αναζητούν ενεργά εργασία τη δεδομένη στιγμή

Οι καλύτεροι υποψήφιοι στην αγορά είναι περιζήτητοι και έτσι μόνο κάποιοι από αυτούς αναζητούν ενεργά εργασία τη στιγμή που τους χρειάζεστε. Μπορείτε να αρκεστείτε στους καλύτερους διαθέσιμους τη δεδομένη στιγμή υποψήφιους ή αναζητάτε τον καταλληλότερο υποψήφιο για την κάθε θέση στον οργανισμό σας;

Αναθέτοντας την αναζήτηση σε εμάς, μπορείτε να βασιστείτε στην εμπειρία μας εξασφαλίζοντας ότι θα εντοπίσουμε τους καλύτερους υποψηφίους. Ο κάθε σύμβουλος της Adecco εξειδικεύεται σε ένα επιχειρηματικό τομέα, ώστε, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αγοράς, να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή στελέχωση.

Μάθετε περισσότερα

Σας αρέσει να συνεργάζεστε με τους ειδικούς

Το τελικό αποτέλεσμα είναι απόρροια μιας διεξοδικά προγραμματισμένης διαδικασίας. Έτσι δουλεύουμε:

Ας ξεκινήσουμε με εσάς

Μιλήστε μας για τον κλάδο σας και την κουλτούρα του οργανισμού σας. Θα συνταιριάξουμε το προφίλ του υποψηφίου με τις αξίες και τις προσδοκίες σας.

Ώρα για τη συνέντευξη

Αξιολογούμε με προσοχή τις ικανότητες και το κίνητρο του υποψηφίου. Μετά από μια πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία γίνεται η πρώτη αξιολόγηση, προγραμματίζουμε και πραγματοποιούμε προσωπικές συμπεριφορικού τύπου συνεντεύξεις για να αξιολογήσουμε τα προσωπικά χαρακτηριστικά και τις δεξιότητες που αναζητάτε.

Tests

Ελέγχουμε τις συστάσεις και διεξάγουμε Online test δεξιοτήτων και ικανοτήτων. Αν θέλετε να αξιοποιήσετε τη μέθοδο του Κέντρου Αξιολόγησης στη διαδικασία επιλογής, θα χαρούμε να προετοιμάσουμε την κατάλληλη λύση για εσάς.