Ο ΟΜΙΛΟΣ ADECCO ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση για τον Όμιλο Adecco. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου εκτιμούν το περιβάλλον εργασίας που χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη, ομαδικότητα, ενεργή υποστήριξη από την διοίκηση, καθώς και αίσθημα κοινού σκοπού.

Ο Όμιλος Adecco κατέκτησε τη 2η θέση στη λίστα Great Place to Work στην Ευρώπη, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος Great Place to Work®, καταγράφοντας άνοδο από την 5η θέση που κατείχε το 2016. Η διάκριση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της εταιρείας για τη διαμόρφωση και την υιοθέτηση κουλτούρας εμπιστοσύνης εντός της εταιρείας και μεταξύ των εργαζομένων της.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Adecco αναδείχθηκε ανάμεσα στις 5 κορυφαίες εταιρείες της κατάταξης Great Place to Work® Europe. Φέτος, η έρευνα Great Place to Work® εξέτασε συνολικά 2.340 εταιρείες σε 19 ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να αναδείξει τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη. Στην έρευνα αυτή συμμετείχαν εργαζόμενοι του Ομίλου Adecco από 11 χώρες.

Η προσέλκυση, διατήρηση και ανάπτυξη ταλαντούχων στελεχών, οι οποίοι συμβάλλουν στη δημιουργία του ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος που εμπνέει όλους όσοι ανήκουν σε αυτό, είναι μία από τις πιο σημαντικές στρατηγικές προτεραιότητες του ομίλου Adecco.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή ευρωπαϊκή διάκριση, ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Adecco Ελλάδαςδήλωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι που ο Όμιλος Adecco για ακόμη μία χρονιά βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη, όσον αφορά στο εργασιακό τους περιβάλλον. Η δεύτερη υψηλότερη θέση στη σχετική κατάταξη επιβεβαιώνει ότι οι άνθρωποί μας αναγνωρίζουν και επικροτούν την προσπάθειά μας να διαμορφώνουμε ένα υγιές εταιρικό περιβάλλον εμπιστοσύνης, που ευνοεί και ενθαρρύνει την επαγγελματική, αλλά και προσωπική εξέλιξη του καθενός ξεχωριστά. Στον Όμιλο Adecco, το πάθος για αυτό που κάνουμε αλλά και το ταλέντο των ανθρώπων μας συνθέτουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας Great Place to Work® 2017, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Adecco κατανοούν και ενστερνίζονται το όραμα της εταιρείας και τον κοινωνικό ρόλο που επιτελεί παρέχοντας στους υποψηφίους ευκαιρίες απασχόλησης, εκπαίδευση και καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Παράλληλα, οι άνθρωποι της εταιρείας εμπνέονται από τη συμβολή και την προσφορά της Adecco στις τοπικές κοινωνίες, ενισχύοντας την ομαλή ένταξη όλων των κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.

Μία σειρά προγραμμάτων και δράσεων, όπως το Adecco Way to Work®, με το Experience Work Day και το CEO for One Month, που στοχεύουν στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, όπως και η πρωτοβουλία Win4Youth, που προωθεί την αθλητική δραστηριότητα και τον υγιή τρόπο ζωής των ανθρώπων της Adecco, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει φορείς που δημιουργούν ένα καλύτερο μέλλον για παιδιά και νέους που έχουν ανάγκη είναι κάποια από τα προγράμματα που αναφέρθηκαν κατά την έρευνα από τους εργαζομένους της Adecco ως σημαντικά για τη διαμόρφωση της εικόνας που έχουν για την εταιρεία.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Adecco επεσήμαναν το ομαδικό πνεύμα που χαρακτηρίζει την εταιρεία, καθώς επίσης και τη διαρκή υποστήριξη που παρέχει η διοίκηση στους εργαζομένους, τη συνεχή επιβράβευση των καλών πρακτικών και, τέλος, την επένδυση στην προσωπική εξέλιξη του καθενός μέσω του Adecco Academy. Όλα τα παραπάνω ξεχωρίζουν την εταιρεία και της παρέχουν προστιθέμενη αξία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάκριση θα βρείτε στο Great Place to Work® website.

GPTW2017

Leave a Reply