Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια από τις εταιρείες του Ομίλου Adecco.
Ο Όμιλος Adecco είναι παγκοσμίως ηγέτης στις λύσεις Ανθρώπινου Δυναμικού

Ο Όμιλος Adecco, κάθε χρόνο, προσφέρει σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ευκαιρίες εργασίας και επαγγελματική καθοδήγηση.

Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται η εύρεση και επιλογή μόνιμου προσωπικού, υπηρεσίες προσωρινής απασχόλησης, πρόσληψη και διαχείριση προσωπικού, επανατοποθέτηση προσωπικού, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ανάπτυξης ταλέντου. Ο Όμιλος Adecco συνεργάζεται με εργοδότες, υποψηφίους, εργαζομένους και κυβερνήσεις, προσφέροντας την εξειδίκευσή του και τη γνώση του σε θέματα αγοράς εργασίας με στόχο την ενδυνάμωση του ανθρώπου, την τόνωση της οικονομίας και την ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας.

Ο Όμιλος Adecco ανήκει στη λίστα Fortune Global 500. Έχει έδρα στη Ζυρίχη και διαθέτει ένα δίκτυο 33.000 επαγγελματιών του χώρου του HR σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, είναι εταιρεία με μητρώο στη Ζυρίχη (ISIN: CH0012138605) και εισηγμένη στο χρηματιστήριο SIX Swiss Exchange στην Ελβετία.

Η εργασία σε όλο τον κόσμο μετασχηματίζεται, οπότε ήρθε η ώρα να απομακρυνθούμε από τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης. Σε όποιον τομέα ή κλάδο και αν δραστηριοποιούμαστε θα πρέπει να κοιτάμε το μέλλον και να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις. Πρέπει να εξοικειωθούμε με το νέο τοπίο στην εργασία και να αρχίσουμε να οικοδομούμε τα θεμέλια των οργανωτικών αλλαγών που επιβάλλει αυτό το νέο τοπίο. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει και να αναγνωρίσουμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Όραμά μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο εμπνέονται, έχουν κίνητρο, εκπαιδεύονται και αναπτύσσονται για να αγκαλιάσουν το μέλλον της εργασίας. Ότι βρίσκονται σε συνθήκες που τους επιτρέπουν να πετυχαίνουν και να αναπτύσσονται και ότι έχουν την ευκαιρία να δημιουργούν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους.

Στον Όμιλο Adecco δεν αντιλαμβανόμαστε απλώς το μεταβαλλόμενο τοπίο της εργασίας. Εργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να το αγκαλιάσουν και οι ίδιοι. Διότι καταλαβαίνουμε ότι οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο πρέπει να γίνουν πιο ευέλικτοι και πιο ανοικτοί σε νέους τρόπους εργασίας.

Μην μπερδεύεστε, δεν είμαστε απλά ένας ακόμα πάροχος υπηρεσιών. Ακούμε, μαθαίνουμε, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε βάθος και στη συνέχεια δημιουργούμε την κατάλληλη λύση για τον οργανισμό σας. Μαζί διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες και να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους για την επιχείρησή σας.

Χάρη στην παγκόσμια εμπειρία που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Ανθρώπινου Δυναμικού που υποστηρίζουν την αναπτυξιακή στρατηγική του οργανισμού σας.