• Η Lisa Frommhold, ως Global CEO for One Month, κέρδισε τη μοναδική ευκαιρία να εργαστεί για έναν μήνα δίπλα στον Alain Dehaze, CEO του Ομίλου Adecco, επιδεικνύοντας συνδυασμό επιχειρηματικού πνεύματος, πάθους για επιτυχία και δυνατές επικοινωνιακές ικανότητες

  • Περισσότεροι από 204.000 υποψήφιοι από ολόκληρο τον κόσμο υπέβαλαν αιτήσεις.

 

Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου, 2018 – Η Lisa Frommhold ανακηρύχθηκε χθες “Global CEO for One Month” του Ομίλου Adecco για το 2018, κατόπιν επιλογής ανάμεσα σε 204.000 υποψηφίους από 47 χώρες. Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Lisa θα περάσει έναν μήνα ακολουθώντας τον CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze, παρακολουθώντας συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη σε όλον τον κόσμο, συνεισφέροντας στον σχεδιασμό στρατηγικής και προσφέροντας φρέσκες ιδέες σχετικά με το μέλλον της απασχόλησης. Πρόκειται για μια εμπειρία που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην καριέρα της και θα τη βοηθήσει να έχει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο του leadership in business καθώς θα έχει την ευκαιρία να δει στην πράξη πώς ανώτερα στελέχη διαχειρίζονται μια μεγάλη, διεθνή εταιρεία.

Global CEO1Month 2018

H διαδικασία επιλογής για το πρόγραμμα “CEO for One Month του 2018 ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και κατόπιν μίας αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης σε επίπεδο χωρών, 47 ταλαντούχοι νέοι επιλέχθηκαν για να εργαστούν δίπλα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους, αποκτώντας γνώση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας και σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας. Αυτοί οι 47 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα κλήθηκαν στη συνέχεια να φέρουν εις πέρας συγκεκριμένα projects και αξιολογήθηκαν βάσει της απόδοσής τους σε αυτά. Δέκα εξ αυτών επιλέχθηκαν τελικά για να λάβουν μέρος σε ένα «διεθνές bootcamp» που έλαβε χώρα στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα.

Το «bootcamp» περιελάμβανε ατομικές και ομαδικές προκλήσεις, σχεδιασμένες με στόχο να αξιολογηθούν οι ηγετικές ικανότητες, η δημιουργικότητα, ο εναλλακτικός τρόπος σκέψης και το πνεύμα καινοτομίας των τελικών υποψηφίων. Η Lisa εντυπωσίασε την επιτροπή επιλογής καθώς διαθέτει έναν συνδυασμό έντονης διάθεσης για μάθηση και ικανοτήτων όπως επικοινωνιακότητα και ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης ομάδας.

Το πρόγραμμα του Adecco Group “CEO for One Month» είναι μια μοναδική ευκαιρία για να βοηθήσει νέους ανθρώπους να εξελιχθούν και να προοδεύσουν στην καριέρα τους, προσφέροντάς τους αποτελεσματική εκπαίδευση μέσω εργασιακής εμπειρίας, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση τους καθώς και τη γενικότερη έκθεσή τους σε ένα οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον.

Ο CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Lisa Frommhold για αυτή την εκπληκτική επιτυχία. Εντυπωσιαστήκαμε ιδιαίτερα από τις ικανότητες της Lisa συνολικά, τις ηγετικές δυνατότητές της, καθώς και τη θετική της διάθεση καθ’ όλη τη διαδικασία. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους τους τελικούς υποψηφίους, όλοι τους είναι εκπληκτικά, ταλαντούχα άτομα με λαμπρό μέλλον μπροστά τους. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντική πορεία τους».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, η “CEO for One Month” του Ομίλου Adecco παγκοσμίως για το 2018, Lisa Frommhold, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος του Adecco Group ως “CEO for One Month” του Ομίλου, και ανυπομονώ να αντιμετωπίσω όλες τις μελλοντικές προκλήσεις. Χθες ήμουν τρομερά αγχωμένη, αλλά άντλησα αυτοπεποίθηση και από τους υπόλοιπους τελικούς υποψηφίους, που είναι όλοι εξαιρετικά ταλαντούχοι και επάξια έφτασαν ως εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στο να αποκτήσουμε αυτή την μοναδική εμπειρία».

Οι εγγραφές για το επόμενο πρόγραμμα “CEO for One Month programme” ξεκινούν τον Φεβρουάριου του 2019.