·     Το πρόγραμμα CEO for One Month του Ομίλου Adecco αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους υποψηφίους, οι οποίοι θα βρεθούν για ένα μήνα δίπλα σε ηγετικά στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου

·     Το πρόγραμμα τρέχει στην Ελλάδα και σε περισσότερες από 40 χώρες όπου ο Όμιλος Adecco έχει παρουσία προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που θα αναπτύξει την καριέρα των νέων

·     Ένας υποψήφιος θα επιλεγεί ως ‘Global CEO for One Month’ και θα εργαστεί δίπλα στον Global CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze

CEO for One Month Logo

Το πρόγραμμα CEO for One Month του Ομίλου Adecco δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει σε νέους υποψηφίους με λίγη ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία την ευκαιρία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, η οποία δεν είναι δυνατόν να αποκτηθεί στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο.

Οι νέοι που θα επιλεχθούν από κάθε χώρα θα αξιολογηθούν με βάση την απόδοσή τους, δουλεύοντας δίπλα στον εκάστοτε CEO του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους. Στη συνέχεια, δέκα από αυτούς τους ταλαντούχους υποψηφίους θα επιλεχθούν για να συμμετάσχουν σε ένα απαιτητικό boot camp, όπου θα αξιολογηθούν ως προς την ικανότητα συνεργασίας, αλλά και τις καινοτόμες ιδέες τους. Μόνο ένας εξ αυτών θα εργαστεί για έναν μήνα δίπλα στον Alain Dehaze, Global CEO του Ομίλου Adecco. Πρόκειται για μια εμπειρία ζωής που αποτελεί την ιδανική αφετηρία για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη κάθε νέου.

Σχολιάζοντας το πρόγραμμα o Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Cluster Head Adecco Group Greece & Bulgaria, δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα αυτό είναι μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τη διαδικασία επιλογής και για εκείνον ή εκείνη που θα επιλεχθεί για τη θέση να αναπτύξει δεξιότητες και ικανότητες μέσα από την εντατική διάδραση με τα ηγετικά στελέχη του οργανισμού μας. Απώτερος στόχος μας είναι να συμβάλουμε ενεργά στη βελτίωση της απασχολησιμότητας των νέων μέσω ενός προγράμματος που αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό για τους υποψηφίους που κάνουν τώρα τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα γεμάτοι φιλοδοξίες και όρεξη για μάθηση».

CEO for One Month bootcamp 2019
Οι περσινοί φιναλίστ που συμμετείχαν στο bootcamp για την επιλογή του CEO for One Month 2019

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος. Στη συνέχεια, θα περάσουν από μια ολοκληρωμένη διαδικασία αξιολόγησης για την επιλογή εκείνου που θα αναλάβει τον ρόλο του CEO for One Month στη χώρα μας.  Η θέση είναι έμμισθη με σκοπό την υποστήριξη της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εξέλιξης του υποψηφίου που θα επιλεχθεί. Οι επιλεγμένοι ‘CEOs for One Month’ από όλες τις χώρες, ως μέλη ενός παγκόσμιου δικτύου, λαμβάνουν συνεχή καθοδήγηση και έχουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες στον Όμιλο Adecco.

Σχετικά με το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα ξεκίνησε ως μία τοπική πρωτοβουλία στη Νορβηγία το 2011 και θεσμοθετήθηκε από τον Όμιλο Adecco ως ένα παγκόσμιο πρόγραμμα το 2014. Υποστηρίζει τους νέους ανθρώπους με στόχο να αναπτύξουν την απασχολησιμότητά τους και τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους, μέσω του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης που παρέχει.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα το 2019 ξεπέρασαν τις 260.000.

Δείτε το video από την επιλογή του CEO for One Month 2019 του Ομίλου Adecco Ελλάδας.

Δείτε πώς περιγράφει η Global CEO for One Month 2019 την εμπειρία από το πρόγραμμα.

Περισσότερς πληροφορίες για το πρόγραμμα CEO for One Month εδώ:

Website: www.ceoforonemonth.com

Facebook: https://www.facebook.com/ceoforonemonth/

Twitter: https://twitter.com/CEOfor1Month

Instagram: https://www.instagram.com/ceofor1month/

Leave a Reply