Ο Όμιλος Adecco υλοποιεί για 5η χρονιά το πρόγραμμα CEO for One Month,
που αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Adecco Way to WorkTM.

Και φέτος, το πρόγραμμα CEO for One Month έδωσε την ευκαιρία σε 48 φιλόδοξους υποψηφίους σε όλον τον κόσμο να λάβουν εμπειρία εργασίας δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους.

Ένας από αυτούς θα επιλεχθεί για να εργαστεί στη συνέχεια υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze. Το πρόγραμμα υποστηρίζει ταλαντούχους νέους να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές μέσω υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στον χώρο εργασίας.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα CEO for One Month 2018 ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 20 Μαρτίου.

Περισσότεροι από 1.500 υποψήφιοι, έκαναν και φέτος αίτηση στην Ελλάδα για τη θέση CEO for One Month, ενώ παγκοσμίως οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 200.000.

Ο Όμιλος Adecco Ελλάδας, μετά από μακρά διαδικασία αξιολόγησης όλων των αιτήσων, επέλεξε τον υποψήφιο που θα αναλάβει τον ρόλο του CEO for One Month 2018. Ο Δημήτρης Ασπρούλης αναδείχθηκε ανάμεσα σε πολύ αξιόλογους υποψηφίους, μετά από ένα απαιτητικό Κέντρο Αξιολόγησης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου. Το πρόγραμμα ‘CEO for One Month’ αποτελεί μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας ‘Adecco Way to Work’ του ομίλου Adecco. Η πρωτοβουλία αυτή έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει υποψηφίους στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας, ενώ το πρόγραμμα CEO for One Month συγκεκριμένα δίνει την ευκαιρία σε έναν ταλαντούχο υποψήφιο, σε κάθε χώρα όπου υλοποιείται, να δει πώς είναι να ηγείται μιας εταιρείας, μαθαίνοντας στο πλευρό της διοίκησης ενός παγκόσμιου οργανισμού.

Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων συμπεριελάμβανε πολλά στάδια, ανάμεσα στα οποία ήταν τα τεστ αξιολόγησης γνώσεων, οι τηλεφωνικές και προσωπικές συμπεριφορικού τύπου συνεντεύξεις και το τελικό Κέντρο Αξιολόγησης. Οι προκλήσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι 4 επικρατέστεροι υποψήφιοι για τον ρόλο του CEO for One Month στο Κέντρο Αξιολόγησης είχαν να κάνουν με το να ανταποκριθούν επιτυχώς σε ενδιαφέροντα case studies και role plays, που σχετίζονταν με τον χώρο της εργασίας, αλλά και να συνεργαστούν αποτελεσματικά σαν ομάδα για να επιτύχουν κοινούς στόχους. Στο τέλος της ημέρας, πραγματοποιήθηκαν προσωπικές συνεντεύξεις με τον Κωνσταντίνο Μυλωνά, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Ασπρούλης εργάστηκε για έναν μήνα (μέσα Ιουνίου με μέσα Ιουλίου) δίπλα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου στην Ελλάδα, κύριο Κωνσταντίνο Μυλωνά.

Ένας από τους 48 CEOs for One Month σε όλο τον κόσμο θα αναλάβει και τη θέση του Global CEO for One Month.

*Ο Global CEO for One Month που θα επιλεχθεί ανάμεσα από τους 48 *CEOs for One Month των χωρών θα εργαστεί στη συνέχεια για ένα μήνα υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze, τον Οκτώβριο του 2018.

CEO for One Month 2018, Adecco Group Greece

Δείτε το video με την επιλογή του CEO for One Month 2018 του Ομίλου Adecco Ελλάδας