Η νέα εικόνα της Adecco αντανακλά το πάθος της εταιρείας για τον άνθρωπο!

H Adecco ανανέωσε πρόσφατα την εικόνα της, υιοθετώντας ένα ακόμα πιο δυναμικό branding και προσφέροντας βελτιωμένη digital εμπειρία

Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2017: Η Adecco παρουσίασε την ανανεωμένη της εικόνα, η οποία χαρακτηρίζεται από νέο, δυναμικό branding και βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης στα ψηφιακά Μέσα. Με επίκεντρο το «εμβληματικό» κόκκινο χρώμα, η νέα εικόνα της Adecco αντανακλά το πάθος της εταιρείας για τον άνθρωπο, καθώς και την «αποστολή» της να μετατρέπει τη διαδικασία στελέχωσης σε μία ξεχωριστή εμπειρία για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτή.

Για την Adecco, η διαδικασία εύρεσης της κατάλληλης θέσης εργασίας για τον κάθε υποψήφιο αλλά και των ικανότερων στελεχών για την κάλυψη των αναγκών των εταιρειών-συνεργατών αποτελεί μία συναρπαστική εμπειρία και όχι μία τυπική διαδικασία. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία-ηγέτης στον τομέα της παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως αποκάλυψε το νέο της δυναμικό branding, καθώς και την ανανεωμένη της παρουσία στα ψηφιακά Μέσα, που στόχο έχουν να εξασφαλίσουν μια συναρπαστική εμπειρία τόσο στους υποψηφίους όσο και στις εταιρείες-συνεργάτες, σε όλα τα στάδια της διαδικασίας στελέχωσης.

Το νέο branding της Adecco χαρακτηρίζεται από το έντονο κόκκινο χρώμα και τις «ζωντανές» εικόνες. Παράλληλα, τα διπλά τόξα, σύμβολα εμπνευσμένα από το αρχικό γράμμα «Α» του νέου λογοτύπου, αξιοποιούνται δημιουργικά για να τονίσουν τα βασικά μηνύματα της εταιρείας.

Η ανανέωση της εικόνας της Adecco πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με την αναβάθμιση της ιστοσελίδας της εταιρείας. Για την αξιολόγηση της εμπειρίας πλοήγησης στο νέο site της Adecco, διεξήχθη έρευνα, στην οποία συμμετείχαν εργοδότες, υπεύθυνοι Ανθρώπινου Δυναμικού και υποψήφιοι για την αγορά εργασίας. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το νέο site έχει ακόμα πιο εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης, περιεκτικό και χρήσιμο περιεχόμενο. Το site έχει διαμορφωθεί έτσι, ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τον επισκέπτη και να δίνει σε όσους αναζητούν εργασία πρόσβαση σε αναβαθμισμένα εργαλεία αναζήτησης, που τους επιτρέπουν να εντοπίζουν γρηγορότερα τις ευκαιρίες απασχόλησης που τους ενδιαφέρουν.

Ανακαλύψτε και εσείς τη νέα εικόνα της Adecco και περιηγηθείτε στο ανανεωμένο site, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.adecco.gr/

Leave a Reply